Ons team

De Bonifatiusschool is een relatief grote school. We hebben een team waarin veel kennis en kunde is samengevoegd én wordt uitgewisseld. Bij ons groeien niet alleen de leerlingen, maar ook de leerkrachten.

Sterk onderwijs begint met bevlogen leerkrachten die elke dag weer met plezier met kinderen omgaan. Eén blik in onze school leert dat het daarmee goed zit. We zijn een enthousiast team met een gezonde mix van jarenlange ervaring en nieuw talent. Daarnaast is er een minimale uitval van lessen. We zijn er voor elkaar, ook dat maakt ons sterk.

Onze specialisten

Basisonderwijs is continu in beweging. Hoe laat je kinderen profiteren van de laatste inzichten? Onze leerkrachten scholen zichzelf regelmatig bij met cursussen en trainingen. Daarnaast hebben we specialisten die zich toegelegd hebben op aspecten van het onderwijs. Zij combineren dit met hun taak als leerkracht. We hebben onder meer specialisten voor taal, rekenen, dyslexie, cultuur en gym en meer- en hoogbegaafdheid. En we hebben gedragsspecialisten en intern begeleiders voor leerlingen met een iets grotere ondersteuningsbehoefte.

Lerende organisatie

Deze specialisten delen hun kennis met de rest van het team. Zo blijven we onszelf uitdagen om het beter te doen voor onze leerlingen. Tel daarbij op dat we als opleidingsschool regelmatig stagiaires en zij-instromers verwelkomen, en je kunt rustig zeggen dat we aan alle kanten een lerende organisatie zijn.

Voor onze medewerkers is werkgeluk…

‘Passievolle collega’s hebben.’
‘Als een kind mij spontaan iets toevertrouwt.’
‘Enthousiaste kinderen die willen leren.’
‘Glinsterende ogen zien bij kind en leerkracht.’
‘Ik ben happy met wat ik doe.’
‘Elke dag wakker worden en met plezier naar je werk gaan.’
‘Als ik mezelf kan zijn.’
‘Stralende kopjes.’
‘De combi werken met kinderen en collega’s; daar krijg ik energie en voldoening van. Daar word ik blij van!’
‘Het mooiste wat ik een kind kan geven is een kans.’
‘Als ik kan spelen met de leerstof.’

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan een kort bericht via onderstaand formulier en we nemen spoedig contact met je op!